15. 10. 2013

Rezidenční park Baarova nominován do 15. ročníku Best of Realty

Rezidenční park Baarova byl odbornou porotou nominován do 15. ročníku soutěže o titul Best of Realty – Nejlepší z realit 2013 v kategorii Rezidenční projekty.

Rezidenční park Baarova, situovaný do prostoru ohraničeného Baarovou ulicí, Baarovým parkem a ulicemi U Michelské školy a Telčská, obohatil pražské BB Centrum na Praze 4 o celkem 139 luxusních bytů. V současné době už má většina bytů určených na prodej své nové obyvatele.

Obytný areál, jehož developerem je společnost PASSERINVEST GROUP, tvoří tři samostatné bytové domy, mezi nimiž vznikl moderní vnitroblok s příjemnou vnitřní zahradou a vodními prvky, určenou výhradně rezidentům. Každý z domů má samostatný vstup jak z ulice, tak z přilehlého Baarova parku. Vstupy do areálu jsou chráněny kartovým systém – o bezpečí a klid obyvatel se stará 24 hodin fungující hlavní recepce s ostrahou a bezpečnostní kamery, které jsou umístěny jak na povrchu, tak v podzemních garážích.

Ačkoli je projekt z 80% vyprodán, stále si lze vybírat ze široké nabídky – od bytů ve velikostní kategorii 2+kk až po prostorný byt 6+kk.  Výměry v současné době volných bytů určených na prodej se pohybují od cca 62 do 182 m2, ke každému bytu náleží balkon, terasa či předzahrádka a prostorná sklepní komora. Kromě velmi vysokého standardu vybavení byty upoutají především neobvyklou světlou výškou místnostní, dosahující 2,75 metrů.

„Za prodejním úspěchem našeho projektu stojí nejenom jeho architektonická koncepce, promyšlené dispozice jednotlivých bytů a vysoká úroveň vybavení, ale také bezproblémová dopravní dostupnost a skvělá občanská vybavenost této lokality,“ říká Václav Černý, obchodní manažer Rezidenčního parku Baarova. „Lidé, kteří si přijdou projekt a nové byty prohlédnout, oceňují především komfortní bydlení v klidu a zeleni, a přitom snadnou dosažitelnost centra města. Jako velkou výhodu vnímají i tu skutečnost, že je celý areál uzavřen, což zaručuje klid a dodává pocit bezpečí,“ dodává Václav Černý.

Lokalita, v níž byl rezidenční areál vloni dokončen, nabízí širokou škálu obchodů a služeb – v blízkém okolí se nachází i řada restaurací a kaváren, wellness a fitness klub Balance Club Brumlovka. Nechybějí zde ani zdravotnická zařízení a lékárna, pobočka České pošty, mateřská a základní škola. Pouhých pár minut chůze nebo jedna stanice autobusu dělí obyvatele Rezidenčního parku Baarova od stanice metra Budejovická a Kačerov.

To vše dokážou ocenit lidé, kteří zde našli svůj nový domov. Patří k nim i Ing. Jitka Slavíková, zakladatelka a majitelka klubu Gentle Woman, která slova Václava Černého potvrzuje. „Hledala jsem moderní bydle­ní u metra, v klidu, bezpečí a přitom v centru dění. Všechny moje podmín­ky tento bytový komplex splňuje, tak­že vlastně nebylo moc co řešit. Hezkých bytů je na trhu spousta. Pro mě ale byla jasnou předností lokalita a její vybavenost. To rozhodlo. Dce­ra chodí kousek odtud do školy, za do­mem máme polikliniku, je tu lékárna, nedaleko je obchodní centrum. To jsou pro každého naprosto nedocenitelné výhody,“ říká Jitka Slavíková.

Prohlídka Rezidenčního parku Baarova, volných bytů na prodej i pronájem a kompletně zařízeného vzorového bytu 3+kk je možná kdykoli po předchozí domluvě s prodejcem.

O DEVELOPEROVI, SPOLEČNOSTI PASSERINVEST GROUP

Ryze česká developerská společnost PASSERINVEST GROUP, a.s., která byla založena v roce 1992, je spojována zejména s realizací BB Centra, rozsáhlého multifunkčního komplexu v Praze 4 – Michli. V současné době stojí na území areálu celkem 16 dokončených budov sloužících převážně k administrativním účelům. Součástí areálu je však také Rezidenční park Baarova nebo Balance Club Brumlovka.

Ve svém portfoliu má PASSERINVEST GROUP další zajímavé developerské projekty. Jedním z nich je letos dokončená administrativní budova Nová Karolina Park, která tvoří pomyslnou bránu do velkoryse koncipovaného projektu Nová Karolina v Ostravě.

Více informací Vám poskytne:

Mgr. Vendula Malochová, Marketing manager

Tel.: (+420) 221 582 111, fax: (+420) 222 515 521