30. 5. 2012

Spokojení nájemci BB Centra jsou pro nás na prvním místě

BB Centrum je nepřehlédnutelnou dominantou pražské Michle a své sídlo v něm našly bezmála čtyři desítky tuzemských i zahraničních společností. Práci pak zhruba deset tisíc lidí. Po celou dobu jeho existence, která se začala psát v letech 1992 až 1996, se jeho developer snaží být otevřeným a férovým partnerem všech nájemců areálu, reagovat na jejich přání a potřeby.
Nejefektivnější formou, jak informace o potřebách nájemců zjistit, je právě průzkum spokojenosti. V BB Centru byly tyto průzkumy prováděny již třikrát (v roce 2001, 2004 a 2008) a vždy přinesly cenné podněty, které přispěly k jeho dalšímu rozvoji. O tom, že lidé mají o tuto formu komunikace zájem, svědčí účast v posledním průzkumu – v roce 2008 se ho zúčastnily téměř dva tisíce respondentů. Na základě nejvyšších priorit nájemců tak byla v BB Centru vybudována například lékárna, pošta, došlo k rozšíření nabídky kaváren, restaurací, obchodů i parkování, byla zavedena kyvadlová doprava, došlo ke zlepšení areálové komunikace (katalog obchodů a služeb, magazín BB Centrum Review) a byl zrealizován půvabný Baarův park s fontánou a jezírkem.
„Velmi si vážíme názoru každého jednotlivce, díky němuž lze přispět k dalšímu efektivnímu rozvoji BB Centra. Oceňujeme skutečnost, že se lidé o osud areálu, ve kterém pracují, živě zajímají. Již v minulosti nájemci BB Centra přispěli cennými informacemi, které se již do areálu promítly. A věřím, že i z letošního průzkumu vzejde několik velmi zajímavých a užitečných podnětů,“ uvedl Radim Passer, předseda představenstva společnosti PASSERINVEST GROUP.
Letošní průzkum, jehož tématem je budoucnost a rozvoj BB Centra, bude probíhat ve dnech 4. až 15. června prostřednictvím on-line dotazníku. Odkaz na dotazník obdrží všichni zaměstnanci e-mailem, či jej získají na intranetu společnosti, nebo na webových stránkách BB Centra – www.bbcentrum.cz/pruzkum. Jednotlivé okruhy otázek se budou již tradičně věnovat tématům vztahujícím se k dalšímu zpříjemnění pracovního prostředí, ke spokojenosti s výběrem a kvalitou služeb, možnostmi dopravy apod.
Výsledky tohoto průzkumu budou zveřejněny počátkem září a bude možné je nalézt na adrese www.bbcentrum.cz/pruzkum.
www.bbcentrum.cz     www.passerinvest.cz

O PASSERINVEST GROUP A BB CENTRU
Ryze česká developerská společnost PASSERINVEST GROUP, a.s. je spojována zejména s realizací
BB Centra, které v současné době tvoří 15 dokončených objektů o celkové ploše dosahující téměř 200 tisíc m2. Celkové investice do výstavby k dnešnímu dni dosáhly výše 11 miliard  korun a z toho více než 1,05 mld. korun tvoří neziskové investice. Součástí BB Centra je i exkluzivní moderní fitness a wellness Balance Club Brumlovka, dále Společenské centrum s křesťanskou mateřskou školou, základní školou a velkoryse pojatý Baarův park s velkou vodní fontánou.V dubnu letošního roku byl v jeho sousedství dokončen a zkolaudován další unikátní projekt společnosti PASSERINVEST GROUP – Rezidenční park Baarova.

Kontakt pro média:
Žaneta Kantorová