31. 3. 2015

Samoobslužná restaurace v budově Nová Karolina Park otevřena

Nová Karolina Park nově nabízí jak svým nájemcům, tak i veřejnosti možnost stravování v samoobslužné restauraci. Od pondělí 30. 3. 2015 si tak mohou zájemci zajít na snídani, oběd či svačinu do Restaurace Nová Karolina Park v centru Ostravy, která bude otevřena od pondělí do pátku vždy od 8:00 do 15:00 hodin.

Budova Nová Karolina Park, ve které v současnosti sídlí jedenáct firem a pracuje přes tisíc zaměstnanců, nenabízí k pronájmu pouze administrativní prostory, ale i obchodní jednotky ve svém přízemí. A právě zde se na ploše 631 m2 otevírá nová samoobslužná restaurace se 160 místy, jejímž provozovatelem je společnost GTH catering. Samoobslužná restaurace tak doplňuje nabídku zajímavých retailových prostor v přízemí této moderní budovy o šesti nadzemních podlažích – nachází se zde lékárna, květinářství nebo prodejna hodinek. Své pobočky zde také otevřely banky jako Česká spořitelna, Raiffeisenbank a UniCredit Bank.

Snídaně jsou v Restauraci Nová Karolina Park podávány formou teplého i studeného bufetu. V době od 11:30 do 15:00 hod si mohou zákazníci vybrat ze dvou druhů polévek, tří druhů hlavních jídel, dvou druhů minutkových jídel a v menu nechybí ani vegetariánská nabídka. Vedle denního menu je k dispozici teplý masový i bezmasý pult s výběrem příloh dle vlastní chuti. Pro milovníky zdravé stravy je přichystán salátový bar s čerstvou zeleninou pro namíchání salátů dle libosti. Pestrou nabídku pak doplní nejen čerstvé obložené bagety vlastní výroby, dezerty, ovoce, studené a teplé nápoje, ale i prodej pečiva, balených nápojů, sušenek, cukrovinek, mléčných výrobků a dalších lahůdek. Aktuální denní nabídka restaurace bude zveřejněna vždy na webu www.gth.cz/nkp. Pro větší pohodlí je možné odložit si tašky a kabáty do šatních skříněk při vstupu do restaurace.

Nová Karolina Park vyrostla na místě, které má genius loci i veškerou občanskou vybavenost a možnost parkování. Její atraktivitu zvyšuje jak poloha na hlavní ostravské třídě 28. října s tramvajovou zastávkou přímo u severní recepce objektu, tak i průchozí atrium k obchodnímu centru Forum Nová Karolina. Atrium budovy, ve kterém se nachází i vstup do restaurace, oživují umělecká díla, která byla transformována z výdechů plynů bývalých důlních děl. Více než 4 000 lidí, kteří denně prochází atriem, může využít tohoto prostoru s fontánkami, lavičkami a skupinami rozmanitých keřů, k odpočinku při polední pauze, k setkání s přáteli u kávy po náročném dni či pro neformální schůzku s obchodním partnerem mimo kancelář nebo jen k posezení a četbě na lavičce.

Mgr. Vendula Malochová, Marketing manager

Tel.: (+420) 221 582 111, fax: (+420) 222 515 521