19. 4. 2018

Krčák žije – nový online magazín a Setkání s veřejností II na Roztylech

Krčák žije je online lifestylový magazín, který nabízí tipy a rady, jak aktivně trávit čas v Krčském lese a jeho nejbližším okolí, a přináší zajímavosti ze současnosti i historie této lokality. Magazín je určený především místním obyvatelům, píšeme ho ale pro každého se zájmem o tento unikátní kus přírody v Praze. Vznik magazínu iniciovala společnost Passerinvest Group, která v blízkosti Krčského lesa revitalizuje zanedbaný areál bývalých jatek Interlov a plánuje mu skrze projekt Nové Roztyly opět vdechnout život. Součástí magazínu je proto také sekce věnovaná projektu Nové Roztyly, která navazuje na bývalé stránky arealinterlovu.cz. Její poslání je ale stále stejné – nabídnout veřejnost všechny dostupné informace o projektu a získávat zpětnou vazbu pro jeho další rozvoj.

www.krcakzije.cz

Setkání s veřejností II – Kam směřuje bývalý areál Interlov na Roztylech

Zveme Vás na prezentaci areálu Nové Roztyly. Přijďte diskutovat s architektem a zástupci společnosti Passerinvest Group a podívat se na již zrekultivovanou část areálu na Roztylech. Těšit se můžete i na sportovně-zábavní doprovodný program pro celou rodinu!

Kdy: 3. 5. 2018 od 17 hod. (doprovodný program již od 15 hod.)

Kde: v bývalém areálu Interlov, vedle restaurace Za větrem u hotelu Nosál (500 m od stanice metra C Roztyly).