22. 5. 2014

Do pražského BB Centra se stěhují dvě nové společnosti: Mars a Wrigley

Do administrativní Budovy G, v pořadí již 16. projektu pražského BB Centra na Praze 4, který vyrostl na rohu ulic Michelská a Baarova koncem loňského roku, se začátkem května přesunuly dvě významné společnosti Mars a Wrigley.

Obě společnosti obsadily v kancelářské části Budovy G bezmála 2 500 metrů čtverečních. „Věříme, že tato změna nás přiblíží jak našim zákazníkům, tak zvýší i naši atraktivitu na pracovním trhu. Hledali jsme místo, kde se budeme cítit doma, a které dobře vyjádří rodinný charakter naší korporace. Líbí se nám také možnost potkávat se i mimo pracovní stoly – třeba na terase nebo v zahradě, která  je součástí této budovy.“, vysvětluje Jakub Kolesa, generální manažer společnosti Mars Czech, s.r.o..

Mars Česká republika a Slovensko je součástí společnosti Mars, Incorporated, jedné z největších rodinných společností na světě. Společnost Mars je v České republice zastoupena ve čtyřech segmentech: čokoláda, krmiva pro domácí mazlíčky, hlavní jídla a Wrigley žvýkačky a cukrovinky. Na českém a slovenském trhu společnost Mars působí již od roku 1992.

Budova G na adrese Michelská 1552/58 vyrostla do výšky čtyř nadzemních podlaží a nabízí celkem 5 500 metrů čtverečních variabilních kancelářských ploch. Zájemci o  pronájem si zde mohou vybírat jak z velmi prostorných kanceláří, tak menších jednotek o ploše od 150 do 550 metrů čtverečních. V přízemí budovy se navíc nachází více než tisíc metrů čtverečních pronajímatelných ploch, které jsou určeny především pro obchod a služby. Samozřejmostí je dostatek parkovacích míst situovaných do podzemních podlaží.

Prvními retailovými nájemníky Budovy G se staly společnosti, které potěšily především milovníky sportu, konkrétně golfu a běhání. Letos v březnu tu své zastoupení otevřely společnosti GolfProfi Store Praha a RunExpert. Dohromady tyto dva obchody umístěné do přízemí budovy obsadily 660 metrů čtverečních ploch. V současné době zbývá k pronájmu poslední retailová jednotka o ploše 250 m2, kancelářské plochy jsou pronajaty z 55%.

Budova G je, podobně jako ostatní projekty společnosti PASSERINVEST GROUP, ohleduplná nejenom vůči životnímu prostředí, ale i lidem, kteří v ní pracují. Má energetický štítek B a dle BREEAM je certifikována jako zelená budova. I tato skutečnost bezesporu přispívá k tomu, že o kancelářské i obchodní prostory je v této budově velký zájem. Navíc je zde pro zájemce o prohlídku a pronájem administrativních prostor připraven také zařízený showroom. Návštěva a prohlídka ukázkové kanceláře, umístěné do druhého nadzemního podlaží budovy G, je možná kdykoli po telefonické domluvě.

Mgr. Vendula Malochová, Marketing manager

Tel.: (+420) 221 582 111, fax: (+420) 222 515 521