22. 6. 2015

MOMENTO nově v budově DELTA

Restaurace MOMENTO otevřela svou další pražskou pobočku ve zkolaudované části budovy DELTA v BB Centru na Praze 4. Budova DELTA tak poskytne nájemcům, jejich zaměstnancům
a široké veřejnosti další možnost stravování v BB Centru. Restaurace je otevřena od pondělí do pátku vždy od 7:30 do 17:00 hod.

MOMENTO DELTA, jak zní přesný název restaurace, nabízí menu sestavené známým šéfkuchařem Martinem Jiskrou, který získal řadu zkušeností nejen v České republice, ale i v zahraničí. V minulosti vařil také například pro členy královské rodiny v Kuwaitu, dnes je mimo jiné manažerem Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky a členem francouzského profesionálního sdružení Chaîne des Rôtisseurs. V menu restaurace se proto vedle české klasiky objevují i exotická jídla, jídla grilovaná a minutková, nechybí ani dva druhy polévek či saláty.

Společně s hledáním nájemců do nové budovy DELTA probíhalo i hledání vyhovující společnosti pro provoz restauračního zařízení. Důležité pro nás bylo, aby nabídka jídel vyhovovala našim nájemcům i návštěvníkům BB Centra a svým designem restaurace zapadla do moderního pojetí budovy. Jedním z hlavních důvodů, proč jsme se rozhodli pro restauraci MOMENTO, byl jejich způsob sestavování jídelníčku, který se bude řídit chutí zákazníků,“ říká Ing. Štěpán Smrčka, sales manager projektu DELTA ze společnosti PASSERINVEST GROUP. 

V současné době máme tři stávající pražské restaurace MOMENTO, ale MOMENTO DELTA je naše kapacitně největší. Denně připravujeme na dva tisíce obědů z kvalitních a čerstvých surovin. Navíc nabízíme i snídaňové menu a během celého dne si k nám můžete zajít na malou svačinu do salátového baru nebo naší doplňkové sekce, která obsahuje i BIO potraviny,“ říká Jan Valeš, ředitel obchodu a marketingu JLV, a. s. Společnost JLV je provozovatelem restaurace MOMENTO.

Budovu DELTA, jejímž developerem je přední česká developerská a investiční společnost PASSERINVEST GROUP, si za své sídlo vybraly jedny z nejvýznamnějších nadnárodních
IT společností – Hewlett-Packard a Microsoft. V těchto dnech probíhá první etapa stěhování společnosti Hewlett-Packard do budovy.

 Aktuální nabídku restaurace MOMENTO i nutriční hodnoty jejích pokrmů najdete na www.momentodelta.cz

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne:

Mgr. Vendula Malochová, Marketing manager

PASSERINVEST GROUP, a.s.

Tel.: (+420) 221 582 111, fax: (+420) 222 515 521

Mobil: (+420) 605 318 974

E-mail: Vendula.Malochova@passerinvest.cz

www.passerinvest.cz, www.bbcentrum.cz

 

Ing. Marcela Štefcová

Crest Communications a.s.

Tel.: (+420) 222 927 125

Mobil: (+420) 731 613 669

E-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne

Kristýna Samková

Head of PR and Marketing department

Kamila Žitňáková

Crest Communications a.s.

PASSERINVEST GROUP, a. s.

Passerinvest Group (dále Passerinvest) je ryze český stavitel a investor. Společnost byla založena Radimem Passerem již v roce 1991 a od té doby získala řadu zkušeností s výstavbou administrativních a komerčních budov, rezidenčních objektů i občanské vybavenosti.
Passerinvest je jako odpovědný urbanistický developer od roku 1998 spojován převážně s Brumlovkou (BB Centrum) v Praze 4, která je jedním z největších a nejúspěšnějších urbanistických projektů nejen v České republice, ale v celé Evropě. Dalším významným projektem v portfoliu společnosti jsou Nové Roztyly, konkrétně brownfield bývalých jatek areálu Interlov, kde by v budoucnosti mělo vzniknout místo s příjemným bydlením s velkým parkem, doplněné o služby široké veřejnosti a administrativní funkci. Principy městské výstavby a dlouhodobě udržitelný rozvoj Prahy i České republiky jsou součástí vize společnosti Passerinvest, která si díky svému odpovědnému přístupu vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, zákaznický přístup a také zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí.