22. 6. 2020

Komentovaná prohlídka pro veřejnost i dětský den v parku Nové Roztyly

Společnost Passerinvest Group, a.s. dlouhodobě rozvíjí a kultivuje oblast Nových Roztyl a pořádá zde zdarma řadu zajímavých akcí pro širokou veřejnost. Letos v létě si na své přijdou sportovci, rodiče s dětmi i lidé, kteří by se rádi dozvěděli víc o developerském záměru společnosti Passerinvest Group v areálu bývalého Interlovu. Pokud vás tato problematika zajímá, jste ve čtvrtek 9. července srdečně zváni na komentovanou prohlídku areálu. V jejím rámci bude představen projekt Nové Roztyly včetně výhledu do budoucna a najde se příležitost také k diskuzi. Prohlídky jsou připraveny dvě – od 15 a od 17:30 hodin, tudíž si můžete vybrat čas, který vám vyhovuje. Odpoledne 9. července bude navíc v parku Nové Roztyly zasvěceno dětem, takže se nebojte vzít je na prohlídku s sebou. Od 13 do 19 hodin na ně čeká celá řada zábavných aktivit a soutěží, malování na obličej, skákací hrad nebo třeba i sladká cukrová vata.

Komentované prohlídky: 9. 7. 2020 od 15 hod. a od 17:30

Místo setkání na komentovanou prohlídku je u restaurace Za Větrem

Dětský den se koná na louce za restaurací Za Větrem, 9. 7. 2020 od 13:00 – 19:00

 

Pravidelné sportovní akce pořádá Passerinvest Group, a. s. i v létě

Krom toho se můžete v parku Nové Roztyly celé léto věnovat sportu. Každé pondělí v podvečer jsou pro vás připraveny běhy po Krčském lese a jeho okolí. Díky vedení zkušených lektorů z běžeckého dua Running2 se naučíte nejen správnou techniku, ale také se dozvíte spoustu užitečných rad a tipů na protažení rozbolavělých svalů. Sraz je vždy v 18:20 mezi vestibulem stanice metra Roztyly a budovou T-Mobilu. A každou středu na vás v parku Nové Roztyly hned vedle hotelu Nosál čeká lekce jógy. Odpoledne od 14:30 jsou srdečně zváni senioři, v podvečer v 18:30 široká veřejnost. Nezapomeňte si podložku, pití a především dobrou náladu. Naši lektoři se na vás budou těšit.

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne

Kristýna Samková

Head of PR and Marketing department

Kamila Žitňáková

Crest Communications a.s.

PASSERINVEST GROUP, a. s.

Passerinvest Group (dále Passerinvest) je ryze český stavitel a investor. Společnost byla založena Radimem Passerem již v roce 1991 a od té doby získala řadu zkušeností s výstavbou administrativních a komerčních budov, rezidenčních objektů i občanské vybavenosti.
Passerinvest je jako odpovědný urbanistický developer od roku 1998 spojován převážně s Brumlovkou (BB Centrum) v Praze 4, která je jedním z největších a nejúspěšnějších urbanistických projektů nejen v České republice, ale v celé Evropě. Dalším významným projektem v portfoliu společnosti jsou Nové Roztyly, konkrétně brownfield bývalých jatek areálu Interlov, kde by v budoucnosti mělo vzniknout místo s příjemným bydlením s velkým parkem, doplněné o služby široké veřejnosti a administrativní funkci. Principy městské výstavby a dlouhodobě udržitelný rozvoj Prahy i České republiky jsou součástí vize společnosti Passerinvest, která si díky svému odpovědnému přístupu vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, zákaznický přístup a také zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí.