22. 7. 2020

Park Nové Roztyly opět patřil dětem

Děti si začátkem července užily Dětský den v postupně nově budovaném lesoparku Nové Roztyly v Praze 11. Skákací hrad, házení kroužků, discgolf nebo skákání v pytli byly připravené sportovně zábavné aktivity pro děti i rodiče. Odpočinout si mohli u cukrové vaty či během malování na obličej. Stoupající počet návštěvníků utvrzuje organizátora v myšlence pokračování v této dnes již tradiční akci pro veřejnost, jež je jednou z mnoha, které společnost PASSERINVEST GROUP organizuje a financuje. Pro zájemce byla též připravena prohlídka lokality projektu Nové Roztyly investiční a developerské společnosti PASSERINVEST GROUP, a.s., jehož je park Nově Roztyly součástí.

Park Nové Roztyly vznikl díky investiční a developerské společnosti PASSERINVEST GROUP, a.s., která z neprostupné oblasti často obývané lidmi bez domova vybudovala místo pro odpočinek a sport. Pro zájemce byla připravena také komentovaná prohlídka lokality projektu Nové Roztyly. Trasa prohlídky začala seznámením se všemi sportovními prvky v parku, jako např. workoutové hřiště, běžecký ovál nebo cvičiště pro seniory. Pokračovala přes val vzniklý návozem sutin ze stavby metra Roztyly, který tvoří pomyslnou hranici mezi parkem a bývalým areálem jatek Interlov, až do místa vyhlídky nad celým areálem, kde je umístěna informační cedule blíže představující celý projekt budoucího městského prostředí snoubícího na jednom místě prostor pro bydlení, sport a odpočinek, ale i práci.

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne

Kristýna Samková

Head of PR and Marketing department

Kamila Žitňáková

Crest Communications a.s.

PASSERINVEST GROUP, a. s.

Passerinvest Group (dále Passerinvest) je ryze český stavitel a investor. Společnost byla založena Radimem Passerem již v roce 1991 a od té doby získala řadu zkušeností s výstavbou administrativních a komerčních budov, rezidenčních objektů i občanské vybavenosti.
Passerinvest je jako odpovědný urbanistický developer od roku 1998 spojován převážně s Brumlovkou (BB Centrum) v Praze 4, která je jedním z největších a nejúspěšnějších urbanistických projektů nejen v České republice, ale v celé Evropě. Dalším významným projektem v portfoliu společnosti jsou Nové Roztyly, konkrétně brownfield bývalých jatek areálu Interlov, kde by v budoucnosti mělo vzniknout místo s příjemným bydlením s velkým parkem, doplněné o služby široké veřejnosti a administrativní funkci. Principy městské výstavby a dlouhodobě udržitelný rozvoj Prahy i České republiky jsou součástí vize společnosti Passerinvest, která si díky svému odpovědnému přístupu vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, zákaznický přístup a také zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí.