25. 7. 2017

BB CENTRUM SLAVILO HUDBOU, TANCEM I NAPĚTÍM VE VÝŠCE 70 METRŮ

BB Centrum, které buduje a neustále rozvíjí developerská a investiční společnost PASSERINVEST GROUP, a.s., připravilo pro své návštěvníky i nájemce tradičně velkolepý koncert, tentokrát navíc s překvapením. Na letošním čtvrtém ročníku vystoupila Hana Zagorová společně s Boom Bandem Jiřího Dvořáka i kapely Děda Mládek Illegal Bank a No Name. Koncertem skupina PASSERINVEST oslavila svých letošních 25 let na trhu, a proto pro návštěvníky připravila strhující večerní překvapení. Tím byli, provazochodec, který se prošel nad hlavami diváků ve výšce 70 m na budově FILADELFIE, a tanečníci, kteří předvedli vertikální tanec na budově ve výšce přes 50 m. Akce se zúčastnilo přes 3 000 návštěvníků.

V Baarově parku v BB Centru se na začátku léta již tradičně pořádá koncert s českými a slovenskými hudebními hvězdami. V předchozích ročnících zde vystoupily například kapely Olympic, Chinaski nebo The Beatles Revival – BROUCI BAND. Mimo hudební produkci byl v celém Baarově parku bohatý doprovodný program, stánky s vegetariánským, exotickým ale i tradičním občerstvením z lokálních restaurací, atrakce pro nejmenší včetně malování na obličej. Vzpomínku na tento den si návštěvníci odnesli v podobě fotografie z retro fotokoutku.

BB Centrum je populárním místem zejména v jarních či letních měsících, kdy se oba parky – Baarův i park Brumlovka s jedinečným dětským hřištěm -, stávají oázou zábavy pro děti a klidu pro rodiče, kteří v areálu také využívají mnoha obchodů, služeb, restaurací a kaváren. Nejbližší akcí pro širokou veřejnost bude Kinobus – letní kino v Baarově parku od 14. 8.-17. 8. se začátkem promítání kolem 21 hod.

Novinky a aktuální informace o dění v BB Centru naleznete také na www.facebook.com/BBCentrum.

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne:

Kristýna Samková, Head of PR and Marketing dept.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Tel.: (+420) 221 582 111
E-mail: Kristyna.Samkova@passerinvest.cz
www.passerinvest.czwww.bbcentrum.cz

Marcela Štefcová
Crest Communications a.s.
Mobil: (+420) 731 613 669
E-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz
 

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne

Kristýna Samková

Head of PR and Marketing department

Kamila Žitňáková

Crest Communications a.s.

PASSERINVEST GROUP, a. s.

Passerinvest Group (dále Passerinvest) je ryze český stavitel a investor. Společnost byla založena Radimem Passerem již v roce 1991 a od té doby získala řadu zkušeností s výstavbou administrativních a komerčních budov, rezidenčních objektů i občanské vybavenosti.
Passerinvest je jako odpovědný urbanistický developer od roku 1998 spojován převážně s Brumlovkou (BB Centrum) v Praze 4, která je jedním z největších a nejúspěšnějších urbanistických projektů nejen v České republice, ale v celé Evropě. Dalším významným projektem v portfoliu společnosti jsou Nové Roztyly, konkrétně brownfield bývalých jatek areálu Interlov, kde by v budoucnosti mělo vzniknout místo s příjemným bydlením s velkým parkem, doplněné o služby široké veřejnosti a administrativní funkci. Principy městské výstavby a dlouhodobě udržitelný rozvoj Prahy i České republiky jsou součástí vize společnosti Passerinvest, která si díky svému odpovědnému přístupu vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, zákaznický přístup a také zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí.